user_mobilelogo

Spreuk van Loesje“Wat is jouw droom?”

Toen ik startte met de oprichting van mijn bedrijf worstelde ik met het concretiseren van mijn doel. Totdat iemand mij de vraag stelde “wat is jouw droom?”. Die kon ik namelijk heel makkelijk beantwoorden en daardoor werd ineens alles helder.

Mijn droom is.....mensen helpen en ze een goed gevoel geven. De haastige, digitale, vaak onpersoonlijke wereld waarin we leven een beetje persoonlijker, warmer en vrolijker te maken. Meer aandacht. Dat lijkt een hele uitdaging, maar ik denk dat ik dat kan. Hoe? Simpelweg, door anders te communiceren. En met ‘anders’ bedoel ik; met meer aandacht voor de ander, persoonlijker, oprechter en warmer.

Bij het schrijven van (online) teksten gaat het vaak om de kleine nuances. En het is de kunst om die aan te brengen. Maar hey, that’s what I do! Daar ligt mijn passie en kracht. Maak het verschil. Klanten willen een persoonlijke beleving ervaren bij een bedrijf en dat bereik je niet met ingewikkelde, zakelijke teksten. Ik vertaal jouw boodschap en zorg ervoor dat de klant zich oprecht gewaardeerd voelt.

Laat mij je helpen om op een pure en persoonlijke manier te communiceren. Hierdoor maak jij direct het verschil! Neem contact met me op.

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.