user_mobilelogo

Opname van het P&M Hoés caf&eacuteIn mijn laatste blog schreef ik over een 'beladen onderwerp', namelijk hersentumoren.

Voor Omroep P&M ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het P&M Hoés dat maandag 12 december van start gaat. Het P&M Hoés is een glazen huis in de gemeente Peel en Maas. Er zijn allerlei acties opgezet om geld in te zamelen voor de twee goede doelen van dit jaar:

Stichting Arjan en Stichting Walk 4 Brains Meijel

Beide doelen zamelen geld in om onderzoek naar de genezing van hersentumoren mogelijk te maken.

 

Tv-uitzendingen

In de week van 12 tot en met 18 december is er dagelijks een tv-uitzending met nieuws en achtergrondinformatie over de goede doelen, de acties, de dj's die drie dagen het huis in gaan en leuke voorwerpen die gedoneerd worden. In de afgelopen weken hebben we al items opgenomen die in de tv-uitzending voorbij komen. En ook deze week zijn we volop aan het draaien. Ik ben er trots op dat ik, als tv-presentatrice van het programma, op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

 

Jouw favoriete plaat

Wil jij ook een bijdrage leveren en een donatie doen? Dat vinden wij helemaal super! Ga naar pmhoes.nl, doe een donatie en vraag jouw favoriete liedje aan. En kom vooral ook langs bij het P&M Hoés in het weekend van 16-18 december op het Raadhuisplein in Panningen.
Tot dan!!

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.