user_mobilelogo

-------------------------------------------------------------------eerste keer

2016. Een spannend jaar. Een bijzonder jaar.

Een jaar van ‘eerste keren’. 
---------------------------------------------------------------------------

 

 

De eerste keer deelnemen aan een ‘mud run’, de eerste keer een tv-programma presenteren, de eerste keer gitaarles krijgen, de eerste keer ceremoniemeester zijn en de eerste keer een eigen bedrijf starten. Dat eigen bedrijf brengt vervolgens weer allerlei ‘eerste keren’ met zich mee… en ik vind het fantastisch!!

Dit was me nooit gelukt zonder de (wellicht vaak onbewuste) hulp van een aantal mensen. Daarvoor wil ik hen oprecht bedanken.

Iedereen kent vast het gezegde ‘het is een kwestie van geven en nemen’. Ik geloof echter meer in de ‘Wet van Geven en Ontvangen’. Die wet zegt dat je niet bang hoeft te zijn om iets kwijt te raken als je geeft. Je krijgt er namelijk altijd iets voor terug. Al is het maar een gevoel van voldoening en geluk. En ik heb in het afgelopen jaar ervaren dat dit klopt.

Ik dank iedereen voor onze samenwerking, op wat voor manier dan ook, in 2016 en het vertrouwen dat jullie hebben in mij. Ik kijk met plezier uit naar het nieuwe jaar en hoop daarin weer veel te mogen geven en ontvangen.

Geniet met degenen die je dierbaar zijn van de feestdagen.
Ik wens iedereen een gelukkig en vooral gezond 2017!


Nancy Dielissen

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.