user_mobilelogo

Winteravond van Giel Hermans

Na het grote succes van de uitzendingen van 'De Zomeravond van...' met o.a. burgemeester Delissen, besloten we om een nieuwe reeks te maken. Ook dit keer ontvangen we weer interessante gasten met verrassende verhalen.

Een mooie aanvulling op het programma is de zanger/gitarist Rodin de Boer.

 

Afleveringen:

  • Gisteren (21 december) ontving Pascal Meyer Nederlands kampioene, atlete en huisarts Jolanda Verstraten. Zij vertelt over haar altijd aanwezige nieuwsgierigheid. Uitzending gemist? Kijk 'm hier terug (alleen via pc of tv, niet via mobile).
  • 23 december - Morgen spreek ik Agrarisch ondernemer van het jaar 2011, reservist bij de mariniers, brandweerman en entrepreneur Giel Hermans. Er zijn twee mensen die Giel in het bijzonder bewondert, waarvan ik er eentje erg verrassend vond.
  • 27 december - In de uitzending praat Pascal met Norbert Panken. Wat doet hij nou precies met die geschilderde koeien, oftwel de CowParade? En waar houdt hij zich verder zoal mee bezig?
  • 28 december - Wie kent haar niet? Zakenvrouw van het jaar 2014, altijd op zoek naar nieuwe kansen, innovatieve ideeën en in mijn beleving de altijd 'bezige bij' Ria Joosten. Heeft zij überhaupt wel tijd voor een gezellige winteravond?
  • 29 december - Al op jonge leeftijd was hij gefascineerd door tekenfilms. Dit leidde ertoe dat Joop van den Beucken stemacteur wilde worden. En dat lukte! Inmiddels heeft hij ook een documentaire gemaakt over dit vak. Een jongeman vol passie en inspiratie... in deze uitzending zingt hij zelfs spontaan mee met onze gitarist/zanger Rodin!

De programma's worden uitgezonden om 18.00 en daarna doorlopend herhaald. Uiteindelijk zijn ze terug te kijken via het YouTube-kanaal van Omroep P&M.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.