user_mobilelogo

Vrijdag 3 maart 2017 was ik 'De onbekende gast' in het gelijknamige radioprogramma van Omroep P&M.

Tijdens een gesprek, waarin je niet alles van jezelf prijs mag geven, kunnen luisteraars inbellen enRadioprogramma "Onbekende gasten" doorgeven wie ze denken dat de onbekende gast is. Ondanks dat ik bekend ben met de omroep, was dit voor mij een heel nieuwe -en erg leuke- ervaring.

Een grote groep vrijwilligers werkt achter de schermen tijdens dit programma. De uitzending waar ik in zat was nummer 988!! Deze mensen maken dus al zo'n 20 jaar dit programma. Ik vind dat een groot compliment waard, dus aan alle vrijwilligers van het radioprogramma 'De onbekende gast': Chapeau!!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.