user_mobilelogo

Gouverneur Theo Bovens

Een feestelijke opening van het Aspergeseizoen 2017; het Aspergegilde Peel en Maas bestaat namelijk 10 jaar!
Om dit te vieren werd de opening op een speciale locatie gehouden: Kasteel de Keverberg in Kessel. Ik mocht dit mooie evenement presenteren.

Ambassadeurs 2017
Tijdens de feestelijke opening werden de nieuwe ambassadeurs benoemd:
- Gouverneur voor Limburg; Theo Bovens
- General manager van Chateau de Raay in Baarlo - Tim Gillissen en
- Hanny Kuijpers namens de Plattelandscoöperatie 

€ 975,- voor kistje asperges
Daarnaast heb ik het eerste kistje asperges van dit seizoen geveild. De opbrengst wordt, zoals elk jaar, aan een goed doel geschonken. Suikermaïsteler Giel Hermans uit Kessel bood maar liefst € 650,-. Het bedrag werd met 50% verhoogd door het Aspergegilde. Het goede doel mocht dus € 975,- in ontvangst nemen! Dat doet mij enorm deugd, want het goede doel is Stichting Walk4Brains in Meijel. Een stichting die zich inzet om onderzoek naar de genezing van hersentumoren mogelijk te maken (stophersentumoren.nl).  

Peel en Maas op wereldkaart
Burgemeester Delissen vertelde vol trots over onze mooie gemeente en deze prachtige regio; een regio die op de wereldkaart gezet mag worden. En daar dragen de aspergetelers en ik graag een steentje aan bij!

 

 

            

 

    

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.