user_mobilelogo

RCKC voor web

Zo’n € 22.000,- mocht ik onlangs uitdelen aan verenigingen en clubs in Meijel. En -zoals je op de foto kunt zien- dat was leuk!!
Nou is het sowieso leuk als je geld van anderen uit mag delen 😉. Maar deze avond was wel bijzonder omdat het geld zo’n goede bestemming krijgt; deze clubs zijn namelijk volledig afhankelijk van vrijwilligers.


51 verenigingen
In Meijel zijn er veel verenigingen - en dus heel veel vrijwilligers. Maar liefst 51 clubs hebben deelgenomen aan de campagne. Ik mocht deze feestelijke avond presenteren en de cheques overhandigen namens de Rabobank.


Rabobank verdeelt € 200.000,-
Jaarlijks verdeelt Rabobank Peel, Maas en Leudal maar liefst € 200.000,- vanuit de Clubkas Campagne onder de clubs in haar werkgebied. Als de bedragen per dorp bekend zijn, organiseren ze een Roadshow en gaan dan op pad om de cheques te overhandigen. Hier lees je meer over de Clubkas Campagne.

RCKC Agnet voor web    RCKC voor web senioren    RCKC voor web Zonnebloem

Met dank aan Lion Kniest voor de foto's.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aanbeveling

‘Ik heb Nancy leren kennen als een vakvrouw pur sang van het type no nonsense. In haar werk behoudt zij altijd het totaaloverzicht en heeft daarnaast zeker oog voor de details. Of het nu om teksten schrijven, een marketingconcept bedenken/uitvoeren, of het organiseren van een event gaat, de kwaliteit van het doel staat altijd voorop. En last but not least is het een feest om met haar samen te werken!’


Yvonne Nelissen
Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij Gemeente Peel en Maas, voorheen coöperatieadviseur Rabobank Peel, Maas en Leudal

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.