user_mobilelogo

Nancy DielissenMijn naam is Nancy Dielissen, eigenaresse van Buro Dico.

Je vraagt je vast af waarom je juist bij mij moet zijn... Je hebt ondertussen vijf websites van communicatiebureaus gezien en hoopt op iets dat je helpt om voor mij te kiezen. Of juist niet. Misschien helpt dit.


Mooiere wereld
Deze haastige, vaak onpersoonlijke wereld een beetje mooier maken. Dat lijkt een hele uitdaging, maar ik denk dat ik dat kan.

That's what I do
Hoe? Door anders te communiceren. En met ‘anders’ bedoel ik: met meer aandacht voor de ander, persoonlijker, oprechter en warmer. Bij het schrijven van (online) teksten of tijdens het presenteren gaat het juist vaak om kleine nuances. En het is de kunst om die aan te brengen. Maar hey, that’s what I do! Daar ligt mijn passie en kracht. Oprechtheid en respect voor de ander staan altijd voorop. Als het kan en mag gebruik ik graag wat humor; het leven is immers al serieus genoeg.

Oprechte waardering
Klanten willen een persoonlijke beleving ervaren bij een bedrijf en dat bereik je niet met ingewikkelde, zakelijke teksten. Ik vertaal jouw boodschap naar de klant en zorg ervoor dat hij/zij zich oprecht gewaardeerd voelt.

Laat mij jou(w onderneming) helpen om voor jouw klanten het verschil te maken! 

Wil je meer weten over mijn achtergrond en ervaring? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Neem contact op met Communicatiebureau Buro Dico

 

Contact gegevens

Buro Dico
Oud Over 119
3632 VC, Loenen aan de Vecht

Tel.: 06 - 28 03 35 94
E-mail: 

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Ik doe er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht je toch een fout zien of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Ik stel je reactie op prijs en doe mijn best deze site hiermee te verbeteren. Je kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.